sreda, 9. Julij 2014

9. dan Padayatre

Bhakte pretreseni ob zgubi Brazilije. Indra še vedno prizanesljiv. Bhakta Denis poškodovan. Novi bhakte se nam pridružijo.

Danes smo že pred mangalo pogledali rezultat včerajšnje polfinalne tekme med Brazilijo in Nemčijo. Bhakte so bili popolnoma šokirani nad rezultatom. Vsi skupaj smo zaključili, da so najmočnejši navijači brahmane, saj je namreč Ghiridhari v mislih podpiral Nemčijo. 

Današnja tura je bila precej daljša od včerajšnje, vendar je bilo vreme zelo prizanesljivo. Deževati je začelo šele proti koncu in ko smo prispeli do ciljne točke, se je ulilo kot iz škafa. Na današnji lokaciji smo lahko opazovali, kako smo se bhakte pravzaprav razvadili, ko smo spali v udobnih, toplih telovadnicah z debelimi blazinami ... kajti danes smo dobili neko sobo, v kateri so bile položene mrzle ploščice in bilo je daleč od čistega. Vendar so to bhakte vzeli kot Krišnovo milost in bili hvaležni za tople tuše, ki smo jih dobili. 

Večeraj so bhakte igrali nogomet proti domačinom in Denis si je precej poškodoval koleno. Danes pa namesto, da bi počival se je odločil, da bo spet igral nogomet in kot smo pričakovali, se je njegova poškodba le poslabšala.

Na terenu se nam je predružilo kar nekaj novih bhakt, kot so Karakuma ipd. (na žalost imen ne poznam). 

Kdor še ni prišel na Padajatro ima sedaj idealno priložnost, da pride z nami peti sveto ime.

Gopal