torek, 1. Julij 2014

13. Eko karavana 2014 se je začela

Začela se je težko pričakovana 13. eko karavana 2014. Letos poteka na Notranjskem. Vsi ki se je še niste udeležili ste letos toplo dobrodošli!

Začela se je težko pričakovana 13. eko karavana 2014. Letos bo potekala po notranjski in zgornjo savinjska regiji. Udeleženci eko karavane so se danes navdušeno podali na pot in čeprav je bilo nekaj uvajalnih težav je nato vse steklo kot po maslu. Letos nas na našem pohodu ne spremlja konj Haridas z veliko kočijo, saj je zbolel, zato so se bhakte v zadnjem mesecu potrudili in naredili lep voziček za božanstva, da lahko tudi letošnja ekokaravana nemoteno poteka. Kot vsako leto, nas na vsakodnevnem cilju tudi letos pričaka kuharska ekipa z obilnim prasadamom in vsem ostalim, da se lačni bhakte okrepčajo in opravijo nujno potrebno žrtvovanje v svoj prebavni ogenj. V ta namen Ananda Vardhana prabhu uporabi veliko ghija, da ne bi vznevoljil polboga  "Agnija" :). 

Danes se nam na žalost ni pridružil Prahladananda svami, vendar pa je imel zvečer predavanje v templju.

Za vse ki še niste na Padajatri je danes idealna priložnost, da spakirate svoje stvari in se nam pridružite na največji duhovni avanturi leta 2014!